Locatie

Route & parkeren

Met een locatie in midden-Nederland is DUS een centrale en goed bereikbare plek voor velen. En als je met de auto komt, kun je deze gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren. Er kunnen wel 250 auto’s staan op onze parkeerplaats.

Openbaar vervoer

De snelste route naar DUS is via Utrecht Centraal. Op het busplatform pak je bus 3 richting Zuilen, of streekbus 120 richting Amsterdam Bijlmer ArenA. Je stapt uit bij halte Utrecht, Muyskenweg.

Na het uitstappen, loop je verder op de Amsterdamsestraatweg in noordwestelijke richting tot aan het eerste kruispunt (100m). Daarna sla je in zuidwestelijke richting linksaf de Muyskenweg in. Loop de gehele weg uit tot je onderaan de spoorbrug staat (300m). Hier kan je met de trap naar boven. Na ongeveer 600m ben je de brug over en ben je bij De Utrechtse Stadsvrijheid.

Of je reist naar Station Maarssen en maakt gebruik van het door ons aangeboden pendelvervoer.

Pendelvervoer

Het pendelvervoer staat klaar vanaf Station Maarssen en je wordt afgezet bij DUS | De Utrechtse Stadsvrijheid. Het is belangrijk dat mensen bij de kanaalzijde uit stappen en langs de fietsenstalling lopen. Daar staat de pendelbus klaar.

Waar kan ik mijn fiets parkeren

Ook aan de pedaaltrappers hebben we gedacht. Bij de ingang staan fietsenrekken waar je je fiets kunt parkeren. Ze staan goed in het zicht maar zet hem wel op slot!

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Heb je een elektrische auto? Dan is het mogelijk om deze op te laden via één van de 2 laadpunten op ons parkeerterrein. Je vindt deze aan de zijkant van het gebouw.